Nagelopleidingen.com

Nagelopleidingen in Drachten u kunt direct instromen.

 


Wordt ook nagestyliste: wij verzorgen alle professionele opleidingen tot nagelstyliste!

Nagelstyling is een prachtig vak, de handen zijn immers je visitekaartje en als nagelstyliste heb jij de kans iedereen van prachtig verzorgde nagels te voorzien en mensen hiermee hun eigen identiteit te geven.

Nagelstyling is een creatief beroep waar de mogelijkheden om keer op keer weer mooi verzorgde nagels te maken bijna oneindig zijn.

Bij ons kunt u alle kneepjes van het nagelvak leren op een zeer professionele manier.

 

Wij werken in verschillende modules zo kunt u eenvoudig uw eigen lestempo bepalen. U kunt uiteraard ook alle modules achtereen volgen en dus in een keer de complete opleiding volgen!  Aan u de keus.

Bij ons kunt u alle opleidingen flexibel volgen op de woensdag donderdag en vrijdag, u kunt dus bijvoorbeeld de ene week 1 keer lessen en de andere week 2 of 3 keer hoe het u maar uitkomt, zodat u ook de opleiding kunt doen naast uw werk of andere studie.

Eerlijk duurt het langst: wij  werken met een aftekenlijst: ieder onderdeel moet op deze lijst voldoende zijn afgetoetst in de les, is de opdracht niet voldoende beoordeeld dan mag u deze les kosteloos nogmaals volgen , zo waarborgen wij een goede kwaliteit van uw opleiding en weten wij zeker dat wij professionele nagelstylistes afleveren.

Tijdens de lessen werkt u op door u zelf meegebrachte modellen en met uw eigen materialen. 

Er word gelest in kleine groepjes van maximaal 6 cursisten, zodat er veel tijd en aandacht voor u als cursist is .

Om goed beslagen ten ijs te komen  hebben voordelige materialen pakketten samengesteld de inhoud van deze pakketten bent u nodig tijdens uw opleiding. Maar ook kunt u met dit pakket thuis meteen beginnen nagels te zetten. En hoe meer u thuis oefent tussen de lessen door des te sneller heeft u het nagelen onder de knie.

Op dit moment geven wij opleidingen in Drachten.

Startdatums Drachten :  

In principe kunt u iedere week van start gaan met uw opleiding dit in overleg met Janet op basis van vrij plaatsen in het leslokaal, de lessen zijn 3 dagen per week te volgen de woensdag donderdag en vrijdag  .We werken met een planbord waar u zichzelf op intekent. U kunt dus iedere week op dezelfde dag en tijd komen , maar ook op een andere dag of tijd. Dit geeft veel flexibiliteit.Ook is er een Facebook pagina waar u modellen kunt regelen.

Schrijf u vandaag nog in voor een van onze opleidingen !

Heeft u nog vragen? 

Wilt u ons inschrijfformulier ontvangen of juist alle documentatie nog even via de post zodat u het op uw gemak door kunt bladeren geen enkel probleem,  neem dan even contact op:

Beauty selection 

Stationsweg 32 

9201 GP Drachten 

0512-870000

of mobiel op 06-44669921 ( Janet ) tot 22:00 uur bereikbaar. Of stuur een what's appp je .....of sms.


Of stuur even een mailtje naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.  dan zullen wij u zo spoedig mogelijk alle informatie doen toekomen.

Tot ziens in een van onze opleidingen.

 

 meer informatie Nagelopleidingen

Kijk ook op www.visagieopleidingen.com voor al onze visagieopleidingen.

 

NAGELOPLEIDING

Wordt ook nagestyliste: wij verzorgen alle professionele opleidingen tot nagelstyliste!
Nagelstyling is een prachtig vak, de handen zijn immers je visitekaartje en als nagelstyliste heb jij de kans iedereen van prachtig verzorgde nagels te voorzien en mensen hiermee hun eigen identiteit te geven.

www.24nailshop.com

goedkope nagelspullen snel thuisbezorgd

Wordt ook nagestyliste met onze basis opleiding van slechts 7 lessen!"

 

Opleiding Drachten

Vanaf 2009 geven wij zeer succesvol opleidingen tot nagelstylist in Drachten! meer informatie

Flexibel

 Alle opleidingen zijn zowel overdag als in de avonduren te volgen, zodat u ook de opleiding kunt doen naast uw werk of andere studie.  Tevens kunt u in termijnen betalen.

 

Fotogallerij

 

 Nagelopleiding fotogallerij
 

 

Soak Off Gel

Nu nieuw! Soak off gel module, 4 uren les voor € 50,- . Indien u een startpakket koopt van € 150,- is deze les gratis! 

Startdatums

Drachten :U kunt bij ons flexibel 6 dagen per week lessen, start direct!

Prive lessen van een hele of halve dag in overleg.